Opleiding Conceptual Feng Shui Professional - Zutphen

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

Hoe waardevol zou het dan zijn als jij de vaardigheden had om jouw waarneming in begrijpbare woorden te kunnen benoemen? Zodat je heel duidelijk kunt uitleggen wat het effect van omgeving is op iemands gemoed. En ook concrete handvatten kunt geven om dit waarnodig te verbeteren.

Mooi toch?

 

Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

Op de Feng Shui Academie leren wij je om met gebruik van de Feng Shui de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Hiermee leer je eerst eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en jouw welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Conceptual Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

 

“Deze opleiding houdt je een spiegel voor en daagt je uit naar jezelf te kijken. Je bent zelf, en ook je huis, de casus voor zelfinzicht, met als doel uiteindelijk een goede adviseur voor anderen te kunnen zijn."

Raymond Vijverberg, afgestudeerd als Conecptual Feng Shui Professional

 

Praktisch:

De erkende en geaccrediteerde jaaropleiding tot Conceptual Feng Shui Professional start op 5 februari en vindt plaats in Zutphen. 

De opleiding is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui zijn of haar werk wil maken. En bij wil dragen aan een betere leef- en werkomgeving waar mensen zich prettig en kunnen voelen. Ook is de opleiding geschikt om toe te passen naast een bestaande beroepspraktijk.

De twintig lessen worden twee-wekelijks gegeven door Nina Elshof. Voor aanvullende informatie en lesonderwerpen kun je de uitgebreide opleidingsbrochure downloaden.

Het totale lesgeld bedraagt € 2.775,= dit is inclusief het inschrijfgeld, een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch.

Bij inschrijving dient het inschrijfgeld van € 125,= te worden voldaan. 

 

Praktijkexamen kortingsactie 

Deze kortingsactie is verlengd tot en met dinsdag 5 december 23:59 uur!

De studenten van de huidige jaaropleiding werken momenteel hard aan de uitwerking van hun praktijkexamen.
Alle kennis over de relatie tussen de mens en zijn omgeving en de inzichten uit de Ba Gua, Feng Shui en Nine Star Ki komen samen in een gedegen Feng Shui advies voor de bewoners van het examenhuis dat ze bezochten.

Na een intensief en inzichtgevend leerproces is dit een belangrijke onderdeel waarmee ze bij goed gevolg een stap dichter bij het felbegeerde diploma Conceptual Feng Shui Professional zijn.

Wil je serieus aan de slag met Feng Shui? Wij helpen je graag de eerste belangrijke stap te zetten. Meld je nu aan voor deze diepgaande opleiding en krijg €250,- korting op het lesgeld. Je betaald dan slechts € 2.525,= ipv € 2.775,= met de code ikwilfengshui

Voorwaarden is de volledige betaling van het lesgeld direct bij aanmelding voor de opleiding.

Het KORTINGSTICKET is tot en met dinsdag 5 december 23:59 uur actief. Hierna vervalt de korting maar kun je je nog wel aanmelden. De inschrijvingen gaan snel, dus wacht niet te lang met aanmelden als je zeker wilt starten met de opleiding in februari.

 

Annulering: 

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het betaalde inschrijfgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na inschrijfdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld, maar het eventueel reeds betaalde resterende lesgeld wordt dan wel gerestitueerd. 

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding. Nb. Op dit moment zijn er voldoende aanmeldingen om de opleiding van start te laten gaan.

 

 

 

maandag 05 februari11:00 tot 17:30Feng Shui Academie, ZutphenLesgeld €2.775,- dit is inclusief het inschrijfgeld, een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch. Het inschrijfgeld bedraagt € 125,= en is bij aanmelding te voldoen.Klik hier om je in te schrijven.

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2017 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline