Nine Star Ki voorspellingen 2018

De Nine Star Ki voorspellingen van Nina Elshof genieten inmiddels een flinke belangstelling. Doordat Nina algemeen erkend wordt als dé autoriteit op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki, wachten jaarlijks honderden mensen op haar blog waarin zij uitlegt welke tendensen in het nieuwe jaar te verwachten zijn. Niet in de laatste plaats omdat zij in de afgelopen jaren bewezen heeft heel doeltreffend en accuraat te zijn in haar voorspellingen!

Op deze dag brengt Nina de tendensen van 2018 dichterbij. De dag staat volledig in het teken van de energie van het nieuwe jaar. Onder de bezielende leiding van Nina wordt je niet alleen uitgelegd welke veranderingen je zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in 2018, maar vooral ook hoe je daar het beste mee om kunt gaan én hoe jij er je voordeel mee kunt doen. Nina legt je in heldere en concrete bewoordingen uit welk effect de energetische tendensen van 2018 op ons leven zullen hebben en biedt je de mogelijkheid om aanvullend vragen te stellen.

Deze unieke combinatie van de zeer uitgebreide, algemene tekst in Nina's blog en de uitleg hiervan aan de hand van voorbeelden tijdens de lezing, wordt door deelnemers ervaren als een waardevol houvast door de rest van het jaar heen.

 

Persoonlijk consult

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de voorspelling verder te verdiepen in een persoonlijke Nine star Ki consult met Nina. In een individueel gesprek van 60 minuten geeft zij je helder inzicht in jouw persoonlijke tendensen voor het nieuwe jaar. Ze zal de besproken voorspelling verduidelijken aan de hand van persoonlijke aspecten en antwoord geven op specifieke zaken die een rol kunnen gaan spelen in 2018.

Je reserveert een persoonlijk consult door naast het ticket voor de voorspellingen, hier het ticket voor een persoonlijke consult á €125,- te bestellenJe ontvangt binnen twee werkdagen een voorstel met datum en tijdstip voor het inplannen van jouw persoonlijke consult. Afhankelijk van je aangegeven voorkeur vind dit gesprek online plaats of op de Feng Shui Academie in Zutphen. Het inplannen van de consulten geschiet op volgorde van aanmelding.

 

 

 

zondag 28 januari11:00 tot 17:00ZutphenRegulier Ticket | NSK voorspellingen 2018 €125,- Inclusief koffie/thee en een biologisch-vegetarische soep bij de lunch.Klik hier om je aan te melden en een ticket te kopen

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline